Heeft jouw auto last van een motorstoring?

RMA Exclusive lost storingen op waar de dealer niet meer uit komt!

Hoe doen wij dat?

Coderen & Programmeren

Wij zorgen dat je nieuwe motor wordt ingeleerd in je auto.

Motorstoring oplossen

Wij kunnen de meest hardnekkige storingen oplossen.

100% maatwerk

Wij doen alleen aan maatwerk. Elke auto is uniek.

15+ jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij elk probleem oplossen.

  • Stap 1

Kennismaking en bespreken van het probleem

RMA Exclusive begint altijd met een vrijblijvende kennismaking waarin er wordt besproken wat er met de auto aan de hand is. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij onze werkwijze bepalen.

Het inleren van een nieuwe of gereviseerde motor? Het oplossen van een hardnekkige motorstoring waar de dealer niet meer uit komt? Of heb je zelf nieuwe onderdelen gemonteerd, maar worden deze niet door je auto herkend? Voor al deze problemen kun je terecht bij RMA Exclusive.

  • Stap 2

Problemen onderzoeken en oplossen

In de volgende stap onderzoeken we waar het probleem vandaan komt en bekijken we wat de beste oplossing is voor jouw probleem. De oplossing wordt altijd in overleg met de klant uitgevoerd.

Blijken er onderdelen defect te zijn of is de storing hardnekkiger dan verwacht? Ook dit gaat altijd in goed overleg met de klant. We zullen nooit zomaar extra kosten maken zonder dat de klant hier vanaf weet.

  • Stap 3

Genieten van je storingsvrije auto

RMA Exclusive komt altijd zijn afspraken na en je auto zal wegrijden zonder storingen, zodat je weer kan genieten van je auto.

Blijkt er toch nog iets niet helemaal naar wens te zijn of krijgt de auto toch nog een storing? Wij gaan altijd voor 100% tevreden klanten. Mocht je problemen ondervinden neem gerust contact op met ons.

Wat zijn de kosten voor het oplossen van een storing?

De kosten van het oplossen van een motorstoring kan erg variëren. Dit ligt er volledig aan waar de storing mee te maken heeft. RMA Exclusive brengt na een grondig onderzoek een offerte uit waarbij er een kostenindicatie wordt gegeven. Zo weet je precies waar je rekening mee moet houden.

Mocht er onverhoopt iets ontdekt worden waardoor de kosten op kunnen lopen wordt dit altijd in overleg opgelost. Wij zullen nooit zonder overleg extra kosten maken.

Neem vrijblijvend contact op

Oplossen motorstoring

prijs op aanvraag
  • Kennismaking en onderzoek
  • Oplossen storing
  • Testen en bijstellen

Waar staat RMA Exclusive voor?

0%
Maatwerk
0%
Tevredenheid
0+
Jaar ervaring
Neem vrijblijvend contact op

Recente projecten

Bekijk alle projecten
Bekijk alle projecten

Nieuwsgierig geworden?