Wil je meer uit je auto halen dan alleen een remap?

Wij leveren, monteren en optimaliseren aftermarket auto onderdelen.

Hoe doen wij dat?

Onderdelen monteren

Wij verkopen en monteren originele Milltek onderdelen.

Meer vermogen

Betrouwbaar meer vermogen binnen het limiet van je motor en onderdelen.

100% maatwerk

Wij leveren alleen 100% maatwerk tuning. Elke auto is uniek.

15+ jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij aan al je wensen voldoen.

  • Stap 1

Kennismaking en bespreken van jouw wensen

RMA Exclusive begint altijd met een vrijblijvende kennismaking waarin er wordt besproken wat alle wensen en verwachtingen zijn. Hierbij bespreken we welke onderdelen passen bij je auto en bij je wensen.

Heb je zelf onderdelen of zijn er al onderdelen in jouw auto gemonteerd en wil je deze perfect afgestemd hebben met jouw motor? Ook dan ben je bij RMA Exclusive aan het goede adres. Wij halen het meeste uit jouw auto met de gemonteerde onderdelen binnen marges die wij noodzakelijk en verantwoord vinden.

  • Stap 2

Onderdelen monteren

Als alle onderdelen uitgekozen zijn kunnen wij beginnen met de montage van je nieuwe onderdelen. De montage gebeurt met uiterste precisie, want dit helpt allemaal mee aan het zo goed mogelijk optimaliseren van jouw auto.

Komen we onverhoopt andere defecten tegen overleggen we dit altijd met de klant. RMA Exclusive staat voor verantwoord meer vermogen. Hierin kunnen wij je ook advies geven.

  • Stap 3

Onderdelen afstemmen met je motor

Na het monteren van alle onderdelen gaat het echte werk pas beginnen. We zorgen ervoor dat de onderdelen ingelezen worden in jouw auto en stemmen deze perfect af met je motor. Hierin nemen we de besproken wensen mee, want meer vermogen is niet altijd het streven.

We zorgen ervoor dat we het maximale uit alle onderdelen halen en zo dicht mogelijk bij jouw wensen komen, maar blijven wel binnen veilige marges die wij noodzakelijk vinden.

  • Stap 4

Configuratie testen en genieten van jouw nieuwe configuratie

Als alle onderdelen perfect met elkaar samenwerken kan het testen beginnen. Hierbij kijken we of er een eventuele motorstoring naar voren komt en kunnen de remapping waar nodig bijstellen. Als er geen storingen naar voren komen en de auto loopt zoals het hoort kan het echte genieten beginnen.

Blijkt er toch nog iets niet helemaal naar wens te zijn of krijgt de auto toch nog een storing? Wij gaan altijd voor 100% tevreden klanten. Mocht je problemen ondervinden neem gerust contact op met ons.

Wat zijn de kosten voor het monteren van nieuwe onderdelen?

De kosten voor het monteren van nieuwe onderdelen kan erg varieren. Dit hangt af van het merk onderdelen, maar hangt ook af van jouw wensen. Wij verkopen Milltek onderdelen. Dit zijn niet de goedkoopste onderdelen, maar staan wel gelijk aan hoge kwaliteit en prestaties.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat RMA Exclusive voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om alle wensen en mogelijkheden door te spreken.

Neem vrijblijvend contact op

Onderdelen monteren/afstellen

prijs op aanvraag
  • Kennismaking en wensen bespreken
  • Onderdelen aanschaffen en monteren
  • Testen en bijstellen

Waar staat RMA Exclusive voor?

0%
Maatwerk
0%
Tevredenheid
0+
Jaar ervaring
Neem vrijblijvend contact op

Recente projecten

Bekijk alle projecten
Bekijk alle projecten

Nieuwsgierig geworden?