Wie wat en hoe

RMA Exclusive is gespecialiseerd in het herschrijven van de software van auto’s. Bij ons staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop.

Wie zitten er nou eigenlijk achter RMA Exclusive?

Een team van mensen met passie voor de autotechniek, dat mag voor zich spreken. Al van jongs af aan zeer begaan met de techniek en dit door ontwikkeld naar engineering, en o.a. het bouwen van rally/race auto’s. Een kundig team wat op zoek is naar de balans van perfectie voor iedere auto.

Bij RMA Exclusive willen wij het beste voor iedere auto en daarom werken wij ook niet met een rollerbank. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat de rollerbank geen volledig betrouwbaar middel is om te meten. De weerstand is niet zoals deze hoort te zijn, de koeling is niet optimaal dus de auto regelt zich snel terug naarmate de temperaturen oplopen, hoge frequenties komen vrij wat invloed heeft op de elektronica, en zo zijn er nog een aantal technische punten welke niet bevorderlijk zijn voor de auto. Het is door de jaren heen heel commercieel gemaakt en het ziet er spectaculair uit maar de vraag blijft wel nog steeds, is dit wel goed voor uw auto?

Wij doen alle metingen rijdend op de weg, daar waar de auto ook thuis hoort! De auto is in zijn eigen omgeving met de juiste weerstanden en koeling en tegelijkertijd meten wij met ons apparatuur alles wat nodig is voor een perfecte mapping. 

Door deze manier van werken kunnen wij ook de zwaargewicht voertuigen meten zonder hier een rollerbank voor nodig te hebben. 

Wij werken zorgvuldig en netjes. Ieder auto welke bij ons binnen komt is voor ons exclusief en zo wordt deze ook behandeld. Omdat wij alles op maat schrijven kunnen wij niet zoals de meeste chiptuners met een uur al klaar zijn. Wij bieden u daarom een haal en breng service aan. Gemiddeld zijn wij 3 tot 4 uur met een auto bezig om deze goed te remappen en de juiste testen hiermee uit te voeren voordat de auto weer wordt afgeleverd bij de klant. Wij willen tenslotte dat alles perfect is.

Mocht u meer willen weten over onze werkwijze neem dan gerust contact op. Let wel, wij werken uitsluitend op afspraak. Ook als u wilt langs komen voor vrijblijvend advies verzoeken wij u om hier een afspraak voor te maken.

Contact

+31 6 22777474
info@rmaexclusive.nl
De Aaldor 4K, 4191PC, 
Geldermalsen, Netherlands

KvK : 81668953

Copyright © 2021 RMA Exclusive