Wat is RMA Exclusive?

RMA Exclusive is een Nederlands bedrijf, opgericht door Patrick van Zoeren.

RMA Exclusive is ontstaan in Spanje

Hoewel hij is geboren in Nederland, verhuisde hij op zes jarige leeftijd met zijn ouders naar Spanje. Al van jongs af aan had hij een fascinatie voor techniek en sleutelde het liefst elk vrij moment aan auto’s en motoren. Jarenlang hielp hij in het familiebedrijf tot hij besloot zijn passie te volgen. Hij wilde zich verder ontwikkelen in de autotechniek en begon als turbo engineer, waarbij hij turbo’s reviseerde en deze verder ontwikkelde. Al snel kwam daar de bouw en ontwikkeling van rally auto’s bij, waarbij hij zich specialiseerde in het aanpassen van turbo’s en motoren.

In Spanje startte hij zijn eerste eigen bedrijf op en bouwde in korte tijd een onderneming met een hal van ruim 300 m2. Alle benodigde apparatuur was aanwezig, waaronder bruggen, rollerbanken en een eigen turbofabriek met flow benches en balanceerbanken.

De komst van RMA Exclusive naar Nederland

Dankzij goede connecties in de auto- en motorsport in Nederland kwam hij regelmatig bij Carly Motors, een bedrijf dat zich al sinds de jaren 70 specialiseerde op het gebied van motor optimalisatie. Zij waren de eersten die zich verdiepten in het aanpassen en optimaliseren van Engine Control Units (ECU’s), voornamelijk in de racerij. Bij dit bedrijf heeft Patrick jaren lang zijn kennisniveau verder kunnen en mogen ontwikkelen.

In 2019 kwam Patrick terug naar Nederland en richtte een nieuw bedrijf op: RMA Exclusive. RMA staat voor Remap Mijn Auto. De toevoeging Exclusive staat voor de hoge kwaliteit. Bij RMA Exclusive wordt het volledige motormanagement op maat geschreven. Er wordt geen ‘standaard file’ gebruikt die een beetje wordt aangepast, bekend als chiptuning, maar de auto wordt volledig ge-‘remapped’.

Waar staat RMA Exclusive voor?

0%
Maatwerk
0%
Tevredenheid
0 jaar
Garantie*
0+
Jaar ervaring
Neem vrijblijvend contact op

Remapping

Het volledig op maat en naar wens schrijven van de software voor betrouwbaar meer vermogen, meer rijgenot en een perfect balans van de auto.

Diagnose & Storingen

Als jouw auto een hardnekkige storing heeft waar de dealer niet meer uit komt wordt RMA Exclusive ingeschakeld.

Montage

Als dealer van Milltek kunnen wij je de beste after market onderdelen aanbieden en direct voor je optimaliseren.

Remappen gaat niet alleen om meer vermogen

Bij RMA Exclusive gaan we eerst met u in gesprek. De meest gehoorde wens is: ‘Ik wil graag meer vermogen’. Maar wat verstaat u onder meer vermogen: gaat het om sneller accelereren of om bijvoorbeeld een snellere en soepelere ervaring? Als uw wensen goed in kaart zijn gebracht brengt RMA Exclusive advies uit waarbij zij altijd de ‘sweet spot’ van uw auto proberen te vinden. Snel accelereren kan leuk zijn, maar als daarmee het comfort verdwijnt beleeft u er weinig plezier aan.

RMA Exclusive verkoopt ook ‘nee’

Het klinkt misschien vreemd, maar RMA Exclusive verkoopt ook wel eens een ‘nee’. U komt RMA Exclusive voor onze kennis en expertise. Als uw wensen niet aansluiten bij wat RMA Exclusive verantwoord vindt dan bespreken zij dat met u. Wilt u toch uw eigen wensen realiseren dan zijn er voldoende anderen die u kunnen helpen. RMA Exclusive komt, in overleg, graag zo dicht mogelijk bij uw wensen in de buurt, maar binnen de marges die zij noodzakelijk en verantwoord vinden. U kunt erop vertrouwen dat u dan niet teleurgesteld wordt.

Waar staat RMA Exclusive voor?

0%
Maatwerk
0%
Tevredenheid
0 jaar
Garantie*
0+
Jaar ervaring
Neem vrijblijvend contact op

Recente projecten

Bekijk alle projecten
Bekijk alle projecten

Nieuwsgierig geworden?