Voor deze Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio heeft RMA Exclusive een maatwerk remapping uit mogen voeren. Deze klant wilde het maximale uit zijn auto halen zonder nieuwe onderdelen te monteren. Een perfecte klus voor ons!

Voor

Vermogen: 510 pk

Koppel: 600 nm

Na

Vermogen: 556 pk

Koppel: 698 nm

Custom remapping van Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio is een high-performance SUV met enkele van de meest geavanceerde prestatiecomponenten die verkrijgbaar zijn. Voor nog meer vermogen kan custom remapping worden uitgevoerd om het volledige potentieel van deze auto te benutten. Met custom remapping kunt u meer vermogen en koppel verwachten voor meer acceleratie en topsnelheid, een lager brandstofverbruik en een betere respons op het gaspedaal.

De voordelen van custom remapping van de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Custom remapping is gemaakt om de bestuurder absolute controle te geven over het vermogen van de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Het zorgt voor een betere acceleratie, minder turbogat en soepeler schakelen. Bestuurders kunnen ook genieten van een responsievere gasrespons en een toename van het koppel in het middenbereik voor betere off-road prestaties. Hierdoor voelt de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio wendbaarder en sneller dan in de standaarduitvoering. Bovendien kunnen bestuurders met aangepaste remapping van de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ook genieten van een beter brandstofverbruik en lagere emissies voor een milieuvriendelijkere rijervaring.

Jouw Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio laten custom remappen?

Naast betere prestaties en brandstofbesparing kan custom remapping auto’s eigenaren ook voorzien van verbeterde veiligheidsvoorzieningen. Door het herprogrammeren van de ECU, extra veiligheidsvoorzieningen kunnen worden ingeschakeld om ervoor te zorgen dat uw auto zo soepel en veilig mogelijk rijdt. Hieronder vallen voorzieningen als tractiecontrole, betere stabiliteitscontrole en betere remprestaties. Bij het overwegen van aangepaste remapping voor uw Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, is het belangrijk om de juiste dienstverlener te kiezen. RMA exclusive hebben jarenlange ervaring met remapping op maat en kunnen u een betrouwbare en efficiënte oplossing bieden.

Neem vrijblijvend contact op

Deel dit verhaal!

Gerelateerde projecten