Voor deze Audi RSQ3 wilde de klant meer dan alleen het optimaliseren van de software. RMA Exclusive heeft het volledige uitlaatsysteem vervangen en voorzien van een kleppensysteem, zodat de klant zelf de mate van geluid kan bepalen.

Voor

Vermogen: 400 pk

Koppel: 480 nm

Na

Vermogen: 460 pk

Koppel: 580 nm

Custom remapping van jouw Audi RSQ3

Custom remapping van je Mercedes-Benz S63 AMG is een geweldige manier om betere prestaties te krijgen zonder in te leveren op de luxe en het comfort die horen bij het bezitten van een AMG. Remapping omvat het afstellen van de elektronische regeleenheid (ECU) van de motor om vermogen, koppel, reactievermogen en brandstofefficiëntie te optimaliseren. Dit remapping proces kan worden uitgevoerd door een specialist, of je kunt het zelf doen met een tuning-kit van professionele kwaliteit. De resultaten zijn vaak meer vermogen, een betere reactietijd en een beter brandstofverbruik – allemaal zaken die je S63 AMG nog aangenamer maken om mee te rijden!

De voordelen van tuning voor jouw Audi RSQ3

Het tunen van je Audi RSQ3 kan verschillende voordelen opleveren, waaronder een betere gasrespons en acceleratie, meer vermogen en koppel, een betere brandstofefficiëntie en een beter rijgedrag. Goed getuned zal je RSQ3 een veel aangenamere auto worden om in te rijden. Bovendien kun je merken dat je RSQ3 kan meer taken uitvoeren met dezelfde mate van efficiëntie dankzij het verbeterde motorvermogen en koppel.

Jouw Audi RSQ3 laten custom remappen?

Bij RMA kun je er zeker van zijn dat je auto in veilige handen is. Met jarenlange ervaring in het custom remapping van auto’s weet ons team precies hoe het de het meeste uit je auto te halen. Onze custom remapping service zal je de best mogelijke prestaties en vermogenswinst opleveren voor je RSQ3.

Audi RSQ3 custom remapping

Neem vrijblijvend contact op

Deel dit verhaal!

Gerelateerde projecten