Voor deze Bentley Continental W12 heeft RMA Exclusive een maatwerk remapping uit mogen voeren. Deze klant wilde het maximale uit zijn auto halen zonder nieuwe onderdelen te monteren. Een perfecte klus voor ons!

Voor

Vermogen: 560 pk

Koppel: 650 nm

Na

Vermogen: 678 pk

Koppel: 1350 nm

Custom remapping van jouw Bently Continental W12

Bentley Continental W12 custom remapping is een belangrijk onderdeel van de moderne tuning- en prestatie-industrie. Hierbij worden wijzigingen aangebracht in de motorbesturingseenheid (ECU) om vermogen, koppel, brandstofefficiëntie en andere factoren die bijdragen aan betere algemene prestaties te verhogen. Door een W12 Bentley Continental op maat te laten remappen, kunnen eigenaren het volgende verwachten voordelen: meer vermogen en koppel, efficiënter brandstofverbruik, soepelere acceleratie, beter reactievermogen en ook betere algemene rijervaring.

De voordelen van tuning voor jouw Bentley Continental W12

De voordelen van tuning voor je Bentley Continental W12 zijn talrijk. Door de ECU te laten remappen kan het motorvermogen en het koppel aanzienlijk worden verhoogd. Hierdoor kunnen eigenaren met slechts een paar aanpassingen nieuwe prestatieniveaus uit hun auto halen. Het brandstofverbruik kan ook worden verbeterd, omdat de auto bij elke acceleratie of versnelling minder brandstof verbruikt met behoud van hetzelfde vermogen. Met remapping kunnen soepelere acceleraties en een beter reactievermogen worden ervaren, wat resulteert in een betere algehele rijervaring. Tot slot kan aangepaste remapping van de ECU ook de uitstoot verminderen en zo bijdragen aan de bescherming van het milieu. Al deze voordelen maken het tunen van je Bentley Continental W12 zeer wenselijk.

Jouw Bentley Continental W12 laten custom remappen?

Een Bentley Continental W12 is een indrukwekkende auto en een die veel baat kan hebben bij een aangepaste remapping service. Met dit type remapping kan de aandrijflijn van je auto worden geoptimaliseerd om de prestaties te verhogen en het brandstofverbruik te verlagen. Wil je jouw Bentley Continental W12 laten remappen dan help RMA Exclusive daar graag mee! RMA Exclusive heeft specialisten met 15+ jaar ervaring en je krijgt 5 jaar garantie*.

Neem vrijblijvend contact op

Deel dit verhaal!

Gerelateerde projecten