Voor deze Mercedes-Benz S63 AMG heeft RMA Exclusive een custom remapping uit mogen voeren. Deze klant wilde het maximale uit zijn auto halen zonder nieuwe onderdelen te monteren. Een perfecte klus voor ons!

Voor

Vermogen: 630 pk

Koppel: 1000 nm

Na

Vermogen: 750 pk

Koppel: 1350 nm

Custom remapping van jouw Mercedes-Benz S63 AMG

Mercedes-Benz S63 AMG remapping is een geweldige manier om extra vermogen, koppel en gasrespons uit je auto te halen. Hierbij wordt de standaard software van de motorbesturingseenheid (ECU) herschreven om de prestaties te verbeteren. Dit kan worden gedaan met speciaal gereedschap zoals een ECU flasher of door toegang tot de online programmering diensten. Met deze service kun je een verbeterd koppel, verbeterde gasrespons, vermogen en brandstofbesparing verwachten, waardoor je S63 AMG nog prettiger kan rijden. Je kunt ook kiezen voor aangepaste tuningopties zoals hogere toerentalgrenzen of instellingen voor de turboboostdruk. Custom remapping is een geweldige manier om het maximale uit je Mercedes-Benz S63 te halen

De voordelen van tuning voor jouw Mercedes-Benz S63 AMG

Aangepaste remapping kan een hele reeks voordelen opleveren voor je Mercedes-Benz S63 AMG. Deze omvatten een verbeterde gasrespons, extra vermogen en koppel, hogere toerentalgrenzen en zelfs een beter brandstofverbruik. Met custom remapping kun je ook de specifieke tuningopties kiezen die het beste bij je wensen passen, zoals een verhoogde turbo boost druk of hogere toerentalgrenzen. Met remapping kan je S63 AMG zijn volledige potentieel bereiken en een nog aangenamere auto worden om in te rijden.

Jouw Mercedes-Benz S63 AMG laten custom remappen

Dus als je op zoek bent naar een manier om meer uit je Mercedes-Benz S63 AMG te halen, dan is custom remapping zeker iets om te overwegen. RMA help je hier graag mee! RMA Exclusive heeft specialisten met 15+ jaar ervaring en je krijgt 5 jaar garantie*.

Neem vrijblijvend contact op

Deel dit verhaal!

Gerelateerde projecten